K

Elvebåttur på Altaelva og opplev Gabofossen og Alta canyon - Sorrisniva

Dato: Lørdag 1 jun 2019 - torsdag 15 aug 2019

Våre elvebåtturer starter fra Sorrisniva.
Turen går oppstrøms til Alta canyon og Gabo fossen, en tur på 22 km hver vei. Turen går gjennom praktfull natur, med både dyr- og fugleliv. Underveis vil det bli fortalt historier om Altadalen og Altaelven som en av

Naturen i Altadalen er et praktfullt skue og en mektig opplevelse. Vi tar dere med inn i Alta canyon og ut i villmarken. Guidene våre har lang erfaring med å kjøre elvebåt i Altaelva, gjennom fosser og stryk. De forteller også historier underveis. En elvebåt kan ta opptil 10 personer. Ved nedbør og på kjølige dager anbefaler vi at gjestene har med regntøy og varm bekledning.

På tur opp og ned passerer vi flere styrk og fosser, som kan føre til vannsprut inn i båten. Så du må nok regne med å bli litt våt på våre turer.

Inkludert:
- Redningsvest
- Kaffe & vaffler servert i Sorrisniva etter turen
- Historiefortelling

Husk:
- fotoapparat
- varme sko og klære (lue/votter/hansker) dersom det er lav temperatur
- oppmøte i Sorrisniva 11:45

Forbehold:
Vannstanden i Altaelven vil variere med nedbør og hvor mye vann som slippes ut fra Alta kraftverk. Som følge av dette kan vi i løpet av sesongen oppleve at vannstanden blir så lav at det ikke er forsvarlig for mennesker eller materiell å gjennomføre elvebåtsafarien. På grunn av vannstanden forbeholder vi oss retten til å kansellere elvebåtturer.

Vis mer

Bestill nå

Totalpris
Velg dato: