ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Besøk Sorrisniva Igloo Hotel

Adresse: Sorrisniva 20, 9518 Alta
Beliggenhet: Alta
Vis kart

Hotell | Opplevelsen av besøk Sorrisniva Igloo Hotel gir deg muligheten til å utforske igloo bygningen,

Se det store igloo galleriet med fantastiske isskulpturene, besøke iskapellet, se et utvalg av soverommene og generelt oppleve den spesielle atmosfæren som skapes inne i den unike iskonstruksjonen. I utstillingsrommet kan lese om historien til Igloo Hotel i Sorrisniva og hvordan det bygges hvert år. Du kan kjøpe vår spesielle iglo-drink som serveres i en is glass i vår isbar.

All eksteriør og interiør er laget av snø og is; rommene, sengene, til og med glassene i baren!

Is hotellet rommer 2 soveromsfløyer, isbar og iskapell m.m. Hotellet er dekorert med isskulpturer – vakre kunstverkt skapt av dyktige skulptører - som sammen med den hvite og rene snøen danner en eventyrlig og trolsk stemning.

Temperaturen inne i is hotellet ligger konstant mellom minus 4 og minus 7 grader. Madrassene i sengene er dekket av reinskinn, og varme soveposer som tåler ned til minus 25-30 grader gjør overnattingen komfortabel.
Vi anbefaler våre gjester å bruke ullundertøy og lett lue under overnattingen. Ved siden av ishotellet ligger vårt moderne servicebygg hvor man finner restaurant, garderober/toalett, dusj/sauna, møterom, og resepsjon.
Her oppbevares også bagasjen under oppholdet i et eget rom.
Innsjekking fra kl 12:00.
Utsjekk fra kl 10:00.

Vi tilbyr transport til og fra Sorrisniva. Du kan bestille dette i neste steg av bookingen.

Ved innsjekk får man mer praktisk informasjon angående oppholdet.
Bord i restauranten kan reserveres ved ankomst eller i forkant. Alle våre overnattingsgjester har reservert bord i restauranten. Det er bare å sette klokkeslett.
Hver morgen fra kl 07:00 - 10:00 er badstua varm for de som måtte ønske en varm start på dagen.
Frokost fra kl 08:00 - 10:00.

Kontaktinformasjon

Telefonnummer (booking)
+47 784 33 378
Build: 20.01.2023 16:01:59, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-5364.cbischannel-28184.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails