K

Reinraid og samiske opplevelser

Dato: Onsdag 1 des 2021 - torsdag 31 mar 2022 Vis kart

En samisk opplevelse hvor du kjører rein raid. En rein trekker en slede med to personer, dersom det er flere rein med sleder blir det en rein raid. Dette er en flott opplevelse for de som ønsker innsikt i samiske kultur og historie.

 

En opplevelse med innsyn i samisk kultur, samtidig får du nyte naturen og omgivelsene. De samiske guidene tar dere med på en uforglemmelig opplevelse inn i deres kultur og historie. Få et møte med reinen, kjør din egen slede og hør på historier og joik fra den samiske kulturen. Underveis på sledeturen får du komme inn i lavvoen der det serveres varm drikke og noe å bite i.

Det er mulig å besøke Igloo Hotellet etter turen, billetter kan kjøpes i resepsjonen. Vi kan også anbefale å spise lunsj i vår restaurant etter turen.

Transport fra og til Scandic Hotel er inkludert.

Vis mer

Bestill nå

Hotell

Sorrisniva - Arctic Wilderness Lodge

Avstand: 70 meter
Arctic Wilderness Lodge er en Premium Lodge som åpner 1.oktober 2021. Lodgen bygges på bredden av Altaelva og vil med sine 24 suiter og fantastiske beliggenhet tilby unik overnatting i Sorrisniva hele året.
Hotell

Sorrisniva - Igloo Hotel

Avstand: 269 meter
Sorrisniva Igloo Hotel ligger ved bredden av Altaelva. Her er alt av snø og is; rommene, sengene og glassene i baren! Hotellet har ca 28 soverom, isbar, iskapell. Is hotellet er dekorert med is- og sneskulpturer.
Build: 22.07.2021 10:48:21, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-5364.cbischannel-28184.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails