K

NORDLYS OPPLEVELSE VINTER, 1. Des. - 31. Mars

Dato: Onsdag 1 des 2021 - fredag 31 mar 2023

Vår nordlystur er perfekt for deg som er interessert i både nordlys og lokal historie. Sorrisniva og ligger perfekt til for nordlysinteresserte. Vinter nordlyset er i perioden fra 20.des - 31.mars, bli med oss på nordlysjakt!

 

Vi tilbyr vinter nordlysturer fra 20. desember til 31. mars. Med vår minivan (2-7 gjester og 1 guide) drar vi ut for å speide etter nordlyset der det måtte befinne seg, ofte må vi ikke veldig langt før vi får sett det i all sin prakt. Avhengig av været vil du oppleve ulike deler av Alta på denne turen, våre guider har god lokalkunnskap og vil gjerne fortelle om lokal historie og kultur for de som er interesserte i dette. Noen ganger kjører vi ut av Alta, mot Kautokeino der den samiske kulturen står sterkt. I tillegg til historiekunnskaper har våre guider kamerakunnskaper og selvfølgelig kunnskaper om nordlyset.

Å jakte på nordlyset er den aktiviteten som vil gi deg best sjanse for å oppleve nordlyset. Underveis på turen vil du få tid til å oppleve den arktiske vinteren med mørketid, snø og stillheten . Våre guider vil sørge for at dere får en fantastisk opplevelse, svare spørsmål dere måtte ha og hjelpe til med å innstille medbragte kamera.

Minivan vår tar kun syv personer, så gruppen er sjelden stor. Men ved stor pågang reserverer vi retten til å benytte inn en minibuss med 16 seter (15 gjester og 1 guide)

INKLUDERT
Lokalkjent guide, varm drikke, liten snack og bilder fra turen.

Transport: Kan bestilles som en ekstra tjeneste til 400 NOK per person (tur/retur Alta Sentrum).
IKKE TILGJENGELIGE TURER: DES 23. - 25. / DES 31.

Vis mer

Bestill nå

Build: 22.07.2021 10:48:21, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-5364.cbischannel-28184.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails